Masti bune VS Masti inutile : Cum alegem cea mai buna masca?Masti bune VS Masti inutile : Cum alegem cea mai buna masca?

In lumina pandemiei COVID-19, mastile faciale au devenit un lucru esential dar destul de scump.

Asadar, am luat decizia de a aduce siguranta in comunitatea in care traim si am cautat produse de calitate, "masti chirurgicale"certificate FDA. Multe fabrici producatoare de masti din China s-au grabit sa isi transforme afacerea in productia mastilor pentru a creste profitul in urma pandemiei COVID-19 dar noi am cautat sa vedem care dintre acestea produsc masti de calitate.

Intrebarea este : Cum diferentiem mastile chirurgicale fata de cele medicinale?

Certificarea CE

Certificarea CE este esentiala pentru comercializarea in Comunitatea Europeana. Produsul nostru are aceasta certificare.

Masca-chirurgicala-CE

Certificarea FDA

Toate produsele de protectie trebuie sa aiba Certificarea FDA activa si sa fie testate in laboratoare atestate.

Testarea materialului

Mastile faciale cu capacitate ridicata de protectie trebuie să fie confecționate din material nețesut topit cu electricitate statică de lungă durată, care este esențială în blocarea particulelor mici.

Prezenta modelatorului

Un aspect important in alegerea mastii il reprezinta prezenta accesoriului care asigura modelarea corespunzatoare a mastii in jurul nasului si astfel creste etanseitatea acesteia.

Asadar, inainte de a-ti alege producatorul de la care vei cumpara aceste materiale de protectie, asigura-te ca indeplineste minim aceste 3 conditii!Comments are closed.