Masti de protectie

Mastile de protectie sunt indispensabile in lupta cu virusurile, bacteriile si particulele de praf din mediul inconjurator. Pentru o protectie ridicata, iti recomandam sa folosesti doar masti protectie certificate CE, de unica folosinta. Mastile care au certificare FPP1 retin pana la 80% particule mai mici de 2 microni si sunt preferate pentru usurinta in folosire. Sunt cele mai populare masti de protectie, fiind intalnite indeosebi in cabinete medicale. 

Aceste masti medicale sunt realizate din trei straturi: un strat exterior colorat rezistent la apa, ce asigura protectie impotriva micro-picaturilor, o panza filtranta antibacteriana si stratul interior alb, neiritabil, ce nu contine latex si care permite o respiratie fara efort. 

Fiecare masca de protectie are urmatoarele dimensiuni: 170×100 mm si se adapteaza perfect formei fetei fiecarei persoane. Aceasta masca chirurgicala se prinde cu elastice dupa urechi si este foare comod de purtat (elasticele se intind atat cat este necesar). 

Pentru a evita contaminarea, inainte de a purta masti chirurgicale, este necesar sa te speli sau sa te dezinfectezi pe maini. Plaseaza elasticele dupa urechi, aranjeaza masca de protectie si apoi desfa pliurile pana ce o asezi perfect. Masca protectie trebuie sa acopere nasul, gura si barbia pana spre gat. Ai grija sa nu existe spatii laterale cand folosesti o masca chirurgicala, pentru ca protectia sa fie eficienta. 

Inlaturarea acestei masti de protectie se face numai dupa ce te-ai spalat sau dezinfectat pe maini, prinzand ambele elastice si indepartand-o de fata. Ai grija sa nu atingi partea exterioara a acestei masti chirurgicale! Arunca masca de protectie imediat ce ai indepartat-o!Aceste masti medicinale trebuie inlocuite la doua-trei ore pentru a beneficia de protectia maxima pe care o ofera! Mai multe detalii despre masti protectie te invitam sa citesti aici.

Showing all 13 results